CORONA: Enkelte af Cityforeningens butikker vælger at lukke – andre skal lukke ifølge nye regler

Jonas

Kære handlende og kunder hos medlemmer af Kerteminde Cityforening. Det er usædvanlige tider vi lige nu lever i. Meddelelsen herfra er, at butikkerne Svane Kerteminde, Det Nye Refning Poulsen, Hermon E ApS, Unik Kerteminde og Butik Ilskov har valgt at lukke efter fyraften i dag og i minimum 14 dage frem eller indtil vi ved mere om hvor længe situationen her vil stå på.

Samtidig er NytSyn nødsaget til at lukke efter de nye regler, der trådte i kraft af fra kl. 10 i morges, hvor forretninger, der har service med tæt kontakt til kunderne, er blevet bedt om at lukke. Lulu’s Boutique & Café samt Rudolf Mathis har også valgt at lukke. Hos Restaurant Firenze og i Pølsevognen på Torvet har man stadig åbent for take away.

Cityforeningen opfordrer til, at man stadig handler i de af byens forretninger, der stadig har åbent, husker at holde afstand imens I gør det, får andre til at handle for jer hvis I viser mindste tegn på sygdom og ellers tager hensyn til hinanden.
Formand for Kerteminde Cityforening Jonas Nielsen udtaler: – Vi skal lige nu og i den kommende tid stå sammen og huske at spørge vores nabo, om de skal bruge hjælp til noget.
– Husk at handle lokalt i det omfang du kan og har behov for at handle. Få nogen til at handle for dig hvis du selv er i karantæne eller føler dig syg. Ring gerne til forretningen og hør om muligheden for udbringning så ikke verden går helt i stå, eller køb et gavekort til Cityforeningen hos SuperBrugsen til den fødselsdag du skal til, når det hele er overstået.

-Kerteminde Cityforening takker for den store opbakning vi lige nu møder hos jer, og vi glæder os til at byde jer velkomne i de af vores butikker der stadig må og kan holde åbent – selvfølgelig med sprit og forbehold.

Ønsker man at handle i de butikker, der lukker fra 19. marts og i minimum 14 dage frem, kan man tage telefonisk kontakt for eventuelt privat åbning.
Vi opfordrer de handlende til at følge med på Cityforeningens Facebook-side.