Deltag i Cityforeningens Juleskattejagt

Julecity – afkortet

Fra søndag den 29. november – 1. søndag i advent, kan du tage familien med på bogstavjagt i vinduerne hos Kerteminde Cityforenings medlemsbutikker i centrum af Kerteminde, imens du juleshopper i de mange forskellige forretninger og specialbutikker.

Skattekortet med deltagerregler udleveres ved Pølsevognen, Café Fodkold på Tovet i Kerteminde fra søndag den 29. november.

Sådan gør du:
Saml bogstaverne ind ved at notere dem, og dan den sætning vi leder efter (der er 6 ord i alt). Skriv sætningen ind i skemaet udleveret ved Pølsevognen. (To af forretningerne har 2 bogstaver hver).

Aflever skemaet i postkassen ved Pølsevognen senest den 14. december og deltag i lodtrækning om 30 gavekort á 400 kr. til Kerteminde Cityforening!
Der må afleveres 1 kupon pr. husstand.

Den 18., 19. og 20. december trækkes der hver dag lod blandt de rigtige svar om ti gavekort til Cityforeningens medlemsbutikker – lodtrækningen foregår på Cityforeningens Facebook-profil.

Alle vinderne offentliggøres den 20. december med opslag ved Café Fodkold og på Kerteminde Cityforenings Facebook og hjemmeside. Rigtig god jagt!