Juleskattejagt for hele familien i Cityforeningens medlemsbutikker

Julecity – afkortet

Fredag d. 26. November kan du tage familien med på bogstavskattejagt i Kerteminde. Du kan indsamle bogstaver i vinduerne af alle Cityforeningens medlemsbutikker i centrum af Kerteminde, imens du juleshopper i de mange forskellige forretninger og specialbutikker.
Skattekortet med deltagerregler udleveres i Pia´s Pølsevogn på Torvet i Kerteminde fra kl. 11-20 fredag d. 26. November. De udfyldte skattekort skal ligeledes afleveres hos Pia´s Pølsevogn senest søndag d. 28. November kl. 20.00 – der er dog en slikpose til alle dem der afleverer fredag d. 26. November inden kl. 20.

SÅDAN GØR DU:
1) Saml bogstaverne ind ved at notere dem her på bagsiden.
2) Dan derefter den sætning vi leder efter.
3) Aflever skemaet hos Pia´s Pølsevogn inden kl. 20.00 d. 26. November og få en slikpose – eller senest søndag d. 28. November kl. 20.00. Derefter er du med i lodtrækningen om 15 gavekort a´ 300 kr.
4) Vinderne bliver fundet ved lodtrækning på Cityforeningens Facebookprofil får direkte besked onsdag d. 1. December.

RIGTIG GOD JAGT!