Kom til Butikkernes Dag første weekend i november

butikkernes dag

Kerteminde Cityforening ønsker at fejre Kerteminde som handelsby, og at byen har et levende og meget varieret handelsliv. Derfor afholder vi for første gang Butikkernes Dag.
–  Et handelsliv er vigtigt for at have en aktiv by, og det har vi netop i Kerteminde. Vi har dags dato ingen tomme butikker, og det er jo intet mindre end fantastisk! udtaler formand for Cityforeningens aktivitetsudvalg og idémand bag konceptet, Bjarne Svane.

Butikkernes Dag forløber over fredag den 2. november til kl. 18 og lørdag den 3. november frem til kl. 14, hvor fokus er på butikkerne, deres faglighed og varerne der udbydes. Butikkernes Dag bliver fremover en årligt tilbagevendende event, som med tiden kan udbygges med fx underholdning og politiske talks i forretningernes lokaler, hvor handelsbyen bliver omdrejningspunktet.

Tak til de kunder, som handler lokalt
-Vi vil i dagene 2. og 3. november gerne takke kunderne for, at de handler lokalt, at de handler hos os – og fejre, at der i Kerteminde findes et udbud af forskellige varer der er konkurrencedygtigt, fortsætter Bjarne Svane.
– Samtidig fejrer vi det fællesskab vi har i Cityforeningen, hvor vi pt. har 44 medlemmer inklusive detail, tøjforretninger, banker, cafeer og forsikringsselskaber. Vi bør klappe os selv på skulderen over det konstruktive samarbejde vi har forretningerne imellem, og alt det vi formår at skabe som forening til gavn for hele byen, herunder julebelysning, markeder, Musik på Havnen og Kirsebærfestivalen, hvor vi er hovedsponsor. Det skal være en fordel at være medlem af Cityforeningen – og vi har stadig plads til flere medlemmer. Vi vil i dagene gerne vise hvad vi kan sammen.

Aktiviteter i butikkerne med fokus på produkterne
Hos Cityforeningens forskellige medlemmer vil der være aktiviteter såsom leverandørbesøg, gode rabatter og konkurrencer. Hos Amanda Sko kommer fx Arcopedico, der er specialiserede i ortopædfodtøj. Indehaver af skobutikken Maria Nielsen udtaler: – Kunderne må gerne blive bevidste om, at vi som skobutik også er en specialforretning – viden er service, og den giver vi rigtig gerne videre.
Hos Butik Ilskov kommer C.RO forbi, der vil være en konkurrence samt kampagnetilbud, der løber henover de to dage Butikkernes Dag-eventen foregår. Ligeså sker der noget hos Butik Nille, hvor der er fokus på strikkede strømper weekenden over.
Den samlede oversigt over aktiviteter på Butikkernes Dag kan findes i de lokale medier op til eventen.