Svane Kerteminde er nu på ny sat til salg

Butik Svane

Det forstående salg af butikken i Langegade 34 er ikke lykkedes, og derfor sættes butikken nu til salg igen.

Da Bjarne Svane i sommer meddelte at butikken i Langegade var solgt, forelå der en klar plan for salget af butikken. Det eneste der manglede, var en overtagelsesdato. Det har desværre ikke været muligt for køberen at fuldføre handlen.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at det ikke er lykkedes at komme i mål med salget. Men det ændrer i midlertidigt ikke ved min beslutning om at koncentrere mig om min anden virksomhed SVANE AGENCY, der udvikler sig rigtig flot. Det er ganske enkelt stadig for vanskeligt at have fokus to steder.

Butikken i Kerteminde har det seneste halve år haft en fantastisk udvikling: – Vi har med den ekstra ordinære godt besøgte sommerperiode slået alle rekorder i omsætning og indtjening, fortæller Svane. – Det er jo netop derfor det er ærgerligt, at butikken ikke får udnyttet dette momentum. Med den rette person vil der være gode muligheder for at få en rigtig fornuftig butik.Skulle nogen være interesseret i drive butikken videre er jeg åben for i fællesskab at finde en fornuftig løsning, udtaler Bjarne Svane.

Som situationen er nu, køres julehandlen og januarudsalget til ende inden butikken lukkes ned.

Tak til kunder og samarbejdspartnere
– Flere af vores kunder har jeg haft den fornøjelse at betjene siden jeg kom til byen i 2004, så det bliver da specielt at skulle sige farvel.
Jeg tager jo også afsked med medlemmerne i Cityforeningen, som jeg selv var med til at stifte. Samarbejdet her, og ikke mindst i bestyrelsen, har været givende og med til at udvikle detailhandlen i Kerteminde. Tak for det.

– Jeg vil gerne benytte mig af lejligheden til at takke for et fantastisk samarbejde mellem byens butikker, Cityforeningen og ikke mindst alle de dejlige kunder der har bakket os op, slutter Bjarne Svane.